Vi har nu äntligen börjat redigeringen av vår nya WordPress sida. Målet är att du som nybörjare ska lära dig mer om detta underbara verktyget. Men även kunna hyra in experthjälp om du nu behöver det. Kanske vill du ha ett helt eget unikt tema till din sida eller ett eget plugin som du själv äger? Vi kan hjälpa dig med allt. När WordPress uppkom var vi på plats och testade det. Det var en hel del år sen sedan det kom, och vi har hängt med enda sedan starten och kan därför erbjuda dig våran experthjälp inom detta CMS verktyget.

WordPress-Sverige.se är fortfarande under utveckling som du kanske ser. Då detta verktyget är online-baserat bygger man upp det allt efter som. Men det finns också lösningar att bygga det ”offline” dock väljer vi att göra på detta sättet för att det är smidigt. Även om ett 10-tal besökare kommer till denna sidan nu under utveckling så gör det inget. Vi vill bygga upp det så som majoriteten gör. De enda som möjligen inte gör det är webbfirmor som utvecklar WordPress teman till större företag. Då vill man vara mer professionell, och det har vi full förståelse för.

Idag kommer vi fortsätta utvecklingen av sidan och hålla på med det hela veckan. Men som vi nämnde tidigare så kan det tar 14-21 dagar innan den fulla lanseringen är klar. Fram till dess hoppas vi att du följer oss, för det kommer att bli en spännande resa med fler förändringar på vägen!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tweets kommer snart!