Vi har fått flera förfrågningar från privatpersoner och företag samt även en del organisationer om vi kan hjälp dem med WordPress. Och självklart gör vi det, dock inte gratis då vi också måste överleva som företag. En garanti vi lämnar till alla som anlitar oss är att vi kommer att lösa alla problem som de vill ah lösta, annars behöver inte våra kunder betala. Och men handen på hjärtat så har det aldrig hänt då vi har haft lösningar på allt med WordPress.

Detta är inte den enda sidan som vi äger. Vi har runt 40 domäner till som vi administrerar och självklart är dessa uppbyggda på WordPress. Så om du behöver hjälp med något du försökt lösa själv med inte lyckats så är du mer än välkommen att kontakta oss med ditt problem. Vi hjälper dig nästan omgående och du får veta priset innan vi sätter igång så att du kan acceptera det. Kontakta oss för offert så återkommer vi så snabbt vi kan!

 

2 Responses to Har du fastnat med något och behöver hjälp?

 1. Niklas skriver:

  Hej! Jag skulle gärna behöva hjälp med några saker på min sida. Dock har jag inte mycket pengar då jag är student. Kanske kan vi göra en deal med att jag gör reklam för er sida om ni hjälper mig?

  • admin skriver:

   Hej Niklas!
   Inte helt omöjligt, vi återkommer till dig via e-postadressen som du angav i fältet för kommentarer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tweets kommer snart!