I många teman medföljer temats logga. Den kanske inte alltid är så snygg att skylta med då den inte speglar innehållet på ens sida. Om man vill göra en egen unik logga till WordPress kan jag rekommendera det enkla med fullt fungerande programmet Xara Web Designer. Det tar inte lång tid att lära sig sen får man resultat riktigt snabbt. Loggan som ni ser här över för wordpress-sverige.se är gjort i det programmet. Det tog maximalt 5 minuter från att jag startade programmet. Inte en minut extra!

Färdiga mallar som man kan ändra storlek, text, färg skuggning och en massa annat. Nu i december månad ser jag även att det är rabatt på alla Xara´s produkter, så kanske ska du passa på om du vill ha en logo till din WordPress sida.

Vi gör din logga

Som vi nämnt tidigare kan vi även hjälpa till med att tillverka en till dig om du inte vill sätta dig in i programmet själv. Vi lämnar 4 förslag på olika designer, sen får du som kund återkomma med synpunkter och ger mer förslag så bygger vi upp den efter hand till ett fast pris. Inga konstighet med det. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig snabbt och lätt.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Tweets kommer snart!